This home renovation began with a full gut that opened up smaller rooms to create bright, fresh, open spaces.

As you walk into the home, you are greeted by a stunning four-level, floating staircase with glass railing. A dramatic feature wall connects all four levels and draws the eyes both up and down.

Throughout the home, the high contrast colours and textures produce a crisp and clean feeling. The minimal d├ęcor maintains a light and airy sense of space.

The primary bedroom was furnished with seating to enjoy the view of the lake. In the primary ensuite, full slabs for the floor and shower tile create a dramatic feel.

A wine display welcomes you to the lower level entertainment area including a bar, pool table, theatre room, guest suite and spa.

This spectacular home will surely be enjoyed by this family for many years to come.

Location: Oakville, Ontario